Oferta tymczasowo niedostępna!

Możliwość składania zamówień w hurtowni internetowej ORIONAGDPL jest niedostępna.

Jeżeli interesuje Cię jakiś produkt sprawdź ofertę hurtową innych firm tutaj.

Nakłuwacz do jajek

Podstawowe dane

Cena za sztukę: Niedostępne
EAN: 8712442023838
Waga: 0.026 kg
Jednostka miary: szt.
Sprzedaż na opakowania: nie
Minimalne zamówienie: 1 szt.

Opis produktu

Nakłuwacz do jajek Nakłuwacz do jajek Nakłuwacz do jajek Nakłuwacz do jajek Nakłuwacz do jajek
  • PRZYDATNY - Nakłuwacz do jajek, przydatny w każdej kuchni. Pomoże przygotować perfekcyjnie ugotowane jajka. Nakłuwacz ma wymiary 6 x 6 x 2,3 cm.
  • WYTRZYMAŁY - Wykonany z najwyższej jakości tworzywa w białym i żółtym kolorze, a igła wykonana ze stali nierdzewnej. Jest lekki, a zarazem wytrzymały.
  • PRAKTYCZNYDoskonale sprawdza się podczas gotowania jajek. Dzięki małej igiełce, wystarczy jedno przekłucie, aby zmniejszyć napięcie w jajku, co skutecznie zapobiega jego pęknięciu podczas gotowania. Precyzyjne przekłucie sprawia, że jajka gotują się równomiernie, a białko nie wylewa się.
  • WYGODNE UŻYTKOWANIENakłuwacz jest łatwy do wyczyszczenia i nadaje się do mycia w zmywarce do naczyń. Posiada wbudowaną blokadę szpikulca. Igła nie jest cały czas odsłonięta i pojawia się dopiero po przekręceniu urządzenia w odpowiednią stronę, co minimalizuje ryzyko przypadkowego zranienia.
  • UNIWERSALNYDziurkacz do jajek jest niezastąpiony podczas gotowania jajek na różne sposoby - od tradycyjnych gotowanych na miękko czy na twardo po jajka sadzone czy gotowane na parze.

Przekłuwacz do jajek to wszechstronne narzędzie, które ułatwia gotowanie jajek o różnych stopniach miękkości. Wykonany z solidnych materiałów, odpowiednio użytkowany posłuży przez długie lata. Igła delikatnie nakłuwa skorupkę jajka, bez wypłynięcia jego zawartości. Przed włożeniem jajka do wody, należy nakłuć skorupkę jajka po szerszej stronie, dzięki czemu jajko nie pęknie podczas gotowania. Jest łatwy w użytkowaniu i bezpieczny, posiada wbudowaną blokadę. Dzięki niemu przygotujesz doskonale ugotowane jajka do zup, np. barszczu czy żurku, a także do sałatek i innych dań. Wyprodukowano zgodnie z europejskimi standardami.